Testimoni Pelanggan Berpuas Hati

rohidah

Rohidah

Saya telah membuat keputasan yang paling tepat untuk melangsingkan badan saya di Mayfair Bodyline.

azura

Azura

Saya amat mementingkan kecantikan wajah saya dan hanya Mayfair Bodyline yang mampu memberikan penyelesaian yang terbaik untuk saya.

nazifah

Nazifah

Saya suka membuat senaman tetapi sebaik sahaja saya berhenti bersenam, berat badan saya bermula meningkat.

mira-cikcit

Mira Cikcit

Helloooo Peeps! Anyone of you ever had an experience at a slimming centre before?Well, this is totally my first.

mek-onie

Mek Onie

Assalamualaikum dearest-dearest serta salam sejahtera kepada semua. Tajuk tu bukan aku nak kata yang sebelum ni aku rajin pergi ke…

lily

Cik Lily Putih

Aku kalau menda pelik-pelik yang mencantikkan diri mesti aku nak cuba punye. Macam baru-baru ni, aku sempat cuba-cuba nak kuruskan…

ayuarjuna

Ayu Arjuna

Kembali Langsing dan Berseri-seri, Sememangnya Impian Semua Wanita Hari Ini

cik-ayue

Cik Ayue

Masa dapat invite untuk ke Mayfair Bodyline Treatment, saya macam…….yeay!! Memang sangat-sangatlah diperlukan..

illy-ariffin

illy Ariffin

I would like to share my experience enjoying the session I had last couple of weeks all thanks to MayFair Bodyline.

cik-epal

Cik Epal

First time masuk tempat-tempat begini, nak gak cuba-try-test apa yang best. Masuk-masuk je telah disapa mesra oleh pekerja-pekerja Mayfair ni dan depa terus hulur borang.